Sierhekwerken
en exclusief hekwerk


Een sierhekwerk is een bezit voor het leven. Zeker als u uw exclusieve hekwerk laat maken bij Van den Brink. Wij maken stalen, ijzeren en aluminium hekwerken en sierpoorten met een uiterst robuuste constructie. Naar wens kunnen we de hekwerken galvaniseren (verzinken) en/of poedercoaten in alle standaard RAL-kleuren. Een sierhekwerk hoeft dus niet per se donkergroen of zwart te zijn!

Elektrische sierhekken
Een draaiend of schuivend sierhekwerk geeft extra cachet aan uw entree. Hoewel de meeste mensen kiezen voor een met elektromotor aangedreven openslaand draaihekwerk, is ook een elektrisch schuifhek met exclusieve uitstraling zeker mogelijk. Welke vorm u ook kiest, wij verzorgen de fabricage én de plaatsing van uw sierhekwerk volgens de hoogste kwaliteitseisen. Hebt u zelf een sierhekwerk ontworpen of wenst u speciale applicaties als rozetten of een monogram? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.

Informatie sierhekwerken
Wilt u meer weten over sierhekwerken en exclusief hekwerk? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Webdesign door: Webvriend