Stalaccessoires:
van waterbak tot solarium


Voor de inrichting van uw stal of manege vindt u een uitgebreid assortiment accessoires bij Van den Brink. Wij produceren voerbakken en waterbakken van zware kwaliteit, volbadverzinkt en makkelijk te reinigen, dus echt een investering waar u en uw dieren jarenlang plezier van zullen hebben.

Daarnaast maken wij wasplaatspalen voorzien van ringen om het paard vast te binden, ook weer volbadverzinkt, zodat zij de vochtige omstandigheden goed doorstaan.

Zadelkasten en solariums
Onze zadelkasten zijn voorzien van voldoende ventilatie om te voorkomen dat uw kostbare zadels schimmel- en weerplekken krijgen. Ze zijn in verschillende versies leverbaar, ook afsluitbaar. Wij leveren solaria vrijstaand of maken ze op maat voor inbouw in een bestaande ruimte, en geheel compleet inclusief lampen en alle aansluitingen. Vanzelfsprekend ook hier weer volgens de hoogste kwaliteitseisen en normen, voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Informatie stalaccessoires
Wilt u meer weten over stalaccessoires en benodigdheden voor maneges? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.