Sierpoorten
van inrijpoort tot tuinhek


Looppoorten zijn vergelijkbaar met metalen tuinhekken, al denken we bij een looppoort toch vooral aan manshoge sierhekwerken, terwijl een tuinhek vaak maar zo’n 120 cm hoog is. De inlooppoort is bedoeld voor voetgangers en wordt vaak geplaatst terzijde van een grotere inrijpoort of schuifpoort. Waarbij de inrijpoort steeds vaker is voorzien van een elektrisch open- en sluitsysteem met toegangscode en/of afstandbediening.

Metalen poorten op maat
Van den Brink maakt in de eigen werkplaats op bestelling alle mogelijke metalen poorten: ijzer, staal, verzinkt of voorzien van een gekleurde poedercoating. Qua formaat is alles mogelijk, want wij hebben geen standaardassortiment. Elke poort wordt ingemeten en op maat gemaakt voor de beoogde opening. Dit betekent dat Van den Brink ook bij oude toegangspoorten met minder gangbare maatvoering de sierhekwerken kan vervangen of restaureren.

Wilt u een bijzonder ontwerp, een strak modern designpoort of juist een meer klassieke looppoort of sierpoort? Een schuifpoort of een draaipoort? Neem contact met ons op. We kunnen maken wat u wenst.

Informatie looppoorten en sierpoorten
Wilt u meer weten over sierpoorten en andere exclusieve toegangspoorten? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.

Webdesign door: Webvriend