Laswerk op maat


Onze lassers zijn in staat alle soorten, maten en vormen laswerk tot in de puntjes uit te voeren. Wij worden daarom regelmatig ingeschakeld voor maatwerk lasopdrachten voor carrosseriebouw, winkelinrichting, RVS-kasten en presentatierekken. Door onze grote ervaring met paardenstallen zijn wij gewend te streven naar precisielaswerk met een hoogwaardige afwerking.

Carrosseriebouw
Het lassen van carrosserie-onderdelen doen wij met name voor de agrarische sector, waar hygiëne een grote rol speelt. Zo lassen en repareren wij grote tankwagens voor vervoer van melkproducten. Maar ook opbergkisten voor slangen en andere onderdelen onder vrachtwagens, of een beschermkast voor het leidingwerk behoren tot de mogelijkheden.

Winkelinrichting
Laswerk voor winkelinrichting vraagt – net als de accessoires voor paardenstallen – om een zeer strakke afwerking, zonder scherpe randen of uitsteeksels. Wij maken uiteenlopende kasten, stellingen, schappen en rekken voor gebruik in winkelpresentaties. Ons laswerk is ook prima geschikt voor stellingen die bloot staan aan de elementen, zoals bloemenpresentaties die binnen en buiten bloemenwinkels staan. Denk aan plantentrappen, plantenstellingen en de zogenoemde bloemenparasols.

U vraagt, wij lassen
U wilt iets laten lassen? Vraag naar de mogelijkheden! Bovenstaand overzicht is allerminst compleet. Wij staan open voor laswerkzaamheden aan alles wat u van ijzer, roestvrij staal, aluminium of en ander metaal wilt laten maken. Van fietsenrekken tot cateringcontainers, van dossierkasten tot een groot metalen kunstwerk.

Informatie laswerkzaamheden
Wilt u meer weten over laswerk voor de industrie of de consumentenmarkt? Of u nu particulier bent met één simpele klus of een bedrijf met een complex project (of andersom), neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via (0318) 48 50 93.